Подари патување, подари моменти кои траат цел живот! Изненадете ги Вашите сакани со ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР и отпатувајте на одмор од соништата!
НАПОМЕНА: Ваучерот за подарок, може да се искористи единствено за туристички аранжмани во ЈК Травел, и истиот неможе да биде заменет за парични средства во агенцијата.