AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Create your own

Македонија, Албанија

Duration

3 Days

Group Size

30 People

Tour Type

Adventures Tour

Date

Jan 19' - Dec 21'

Min Age

10+

Pickup From

Airport

Направи Сам Патување е уникатно патување направено по вашите желби и интереси .

 

Сите оние искуства , места, патувања кои што би сакале од веќе креираните тури би можеле да ги вклучиме со што би се креирала една уникатна тура/патување врз основа на вашите желби и интереси.

Патувањето би се состоело со елементи од турите:

Адреналинска

Историска

Craft

City Break

Гастрономска Тура.

 

Напомена: Цената и времетраењето би зависеле од вашите интереси и потреби.

Удобности

Преглед по соби

Превоз

Галерија

Location

Не успеавте да најдите тоа што го баравте ? Контактирајте не!