AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Пронајдени се 13 понуди.

Filter by:

Амудиа

Грција

 • соба до 2 лица- 119 € по лице со појадок
 • соба до 3 лица- 159 € по лице со појадок

Од 119 €

од 07.06.2023 до 14.06.2023

Скала Потамиа

Грција

 • соба за 2 лица- 129 евра

Од 129 €

од 02.06.2023 до 09.06.2023

Лептокарија

Грција

 • соба за 4 лица- 149 €
 • апартман до 6 лица- 179 €

Од 149 €

од 03.06.2023 до 10.06.2023

Калитеа

Грција

 • соба за 4 лица- 169 €

Од 169 €

од 03.06.2023 до 10.06.2023

Врахос

Грција

 • соба за 2 лица- 179 €
 • соба до 3 лица- 199 €

Од 179 €

од 07.06.2023 до 14.06.2023

Неа Потидеа

Грција

 • соба до 4 лица- 179 евра

Од 179 €

од 03.06.2023 до 10.06.2023

Пефкохори

Грција

 • соба до 3 лица- 179 €
 • соба за 4 лица- 189 €
 • апартман за 4 лица- 199 €

Од 179 €

од 08.06.2023 до 15.06.2023

Неа Потидеа

Грција

 • 179 евра по лице All inclusive

Од 179 €

од 04.06.2023 до 11.06.2023

Полихроно

Грција

 • апартман за 4 лица- 209 €

Од 209 €

од 08.06.2023 до 15.06.2023

Геракини

Грција

 • соба за 2 лица-209 € по лице
 • соба за 3 лица- 219 € по лице

Од 209 €

од 04.06.2023 до 11.06.2023

Ханиоти

Грција

 • мезонет за 4 лица- 229 евра

Од 229 €

од 08.06.2023 до 15.06.2023

Врахос

Грција

 • апартман за 3 лица - 259 евра

Од 259 €

од 07.06.2023 до 14.06.2023

Полихроно

Грција

 • апартрман до 4 лица- 309 €

Од 309 €

од 08.06.2023 до 15.06.2023

Не успеавте да најдете тоа што го баравте ? Контактирајте не!