Регистрирајте се

и добивајте ги нашите понуди веднаш


Име

e-mail

Регистрација на субагенти

Станете наш соработник


Најава за субагенти

Доколку сте веќе регистриран субагент,

можете да се најавите преку следнава страна


Почетна      

  • ЈК ТРАВЕЛ Е ЗАСТАПНИК ЗА MONEYGRAM
  • ЈК ТРАВЕЛ Е ЗАСТАПНИК ЗА MSC CRUISES;
Promo Ribbon

Касандра - Прв крак - ЛЕТО 2014

Касандра -прв крак - ЛЕТО 2014

Аланија - ЧАРТЕР ЛЕТО 2014

Кушадаси-бус - ЛЕТО 2014

Пиериа - Паралија ... - ПОПУСТ

Будва - ЛЕТО 2014

Бодрум - Yelken Hotel

Пакет аранжмани - МАЈ

Касандра Лето 2014 - до - 30%

Касандра Лето 2014 - Maya Bay

Касандра Лето 2014 - Pallini Beach Hotel

Касандра - Прв крак - Vila Eleni

Касандра - Прв крак - POPPIS SOBI

Најди хотел

Датум на пристигнување

Датум на заминување

Најбарани понуди

Времето во Битола
Времето во Скопје
Времето во Калитеа
Времето во Пефкохори
Времето во Паралија

Апликација

Име *

Презиме *

Телефон

E-Mail *

Заинтересиран сум за

Партнери

ЈК Травел Битола

Добривоје Радосављевиќ 22
(спроти Стопанска Банка Битола)
Битола, 7000
t. +389-47-220248
m. +389-78-212122
contact@jk.com.mk

ЈК Травел Скопје

ТЦ Лептокарија
(спроти НЛБ Тутунска Банка)
Скопје, 1000
t. +389-2-6149899
m. +389-75-351099
goran.jk@gmail.com

ЈК Травел Штип

Ванчо Прке бр. 121 локал 16
Во зграда: Кубус
Штип, 2000
t. +389-32-609221
m. +389-76-255191
goran.jk@gmail.com